Májová výzva Krížna

Výzva ponúka pre členov klubu a pre jeho priaznivcov spraviť niečo so svojou kondíciou pred letnou sezónou a zmerať si sily na úseku od jazierka na Salaškách (štart) po vrchol Krížnej (cieľ pri vrcholovom rázcestníku).

Výzva je načasovaná na obdobie od 1. mája do 31. mája a pre zaradenie do celkového poradia stačí sa formálne zaregistrovať mailom u administrátora výzvy (Anton Brčka e-mail). Registráciou na podujatie dávate súhlas s tým, aby ste boli zaradení a zverejnení v tabuľke dosiahnutých časov.

Po prejdení trasy je potrebné odmerať uvedený úsek hodinkami, alebo telefónom tak, aby ste mali spolu s časom aj uloženú trasu v GPX súradniciach a poslať mailom administrátorovi.

Ak máte problémy s posielaním GPX súradníc mailom, stačí sa spojiť písomne s administrátorom a nájdeme spolu riešenie pre relevantný zápis výsledku.

V prípade ak používate aplikáciu STRAVA stačí opublikovať výsledok a ten sa nám automaticky zobrazí v sledovanom segmente.

Trasu môžete prejsť ľubovoľne mnoho krát, za váš konečný výsledok sa bude počítať najlepší čas v sledovanom období.

Vyhodnocovanie bude spoločné pre všetkých účastníkov a najlepší mužský a ženský čas bude po ukončení a vyhodnotení výzvy odmenený vecnou cenou.

Výsledky budú priebežne zverejňované na stránke klubu v TABUĽKE VÝSLEDKOV.

-Tono-

Aktuálne nie sú žiadne komentáre.

Tvoj komentár