Slovenský zimný zraz turistov Stará Ľubovňa

V dňoch 28. – 30. 01. 2011 sa bežecké družstvo KST BB – Kremnička v počte 8 členov zúčastnilo Slovenského zimného zrazu turistov v Starej Ľubovni. Namiesto zranenej vedúcej Anky šiel náhradník Arpád a. h. Na všeobecnú radosť organizátorov aj účastníkov na poslednú chvíľu napadlo pár cm snehu, takže sa dali prejsť na bežkách skoro všetky naplánované trasy. Počasie, organizácia, príroda, ubytovanie, kolektív aj nálada boli výborné, takže sme oželeli aj škrabance na lyžiach.

-ŠtefanR-

V skratke môžem len konštatovať, že akcia bola veľmi vydarená, za čo patrí poďakovanie ako organizátorom KST Stará Ľubovňa, tak aj všetkým účastníkom tejto akcie. A samozrejme nemalý podiel na tom má aj celá naša partia, ktorá pozostávala z 10 nadšencov tohto krásneho zimného športu, ale aj každý z nás, ktorý k tomu prispel svojou dobrou náladou. Síce snehu bolo po menej, ale dalo sa. Organizátori tohto podujatia to zvládli výborne, aj keď určite krátko pred akciou mali hlavy v smútku kvôli nedostatku snehu. Na šťastie sniežiku trošku pripadlo, a tak trasy, aj keď museli byť o niečo skrátené, boli perfektné. Boli vedené cez krásne prostredie a prírodné scenérie. K tomu ešte fantastické výhľady, nádherné počasie a obetaví sprievodcovia – organizátori.  Ubytovanie bolo tiež dobré. A ako „bonus“, alebo čerešnička  na torte bola možnosť zregenerovania sa a zrelaxovania v hotelovom bazéne Ľubovnianských kúpeľov. Každý deň sme ukončili tanečkami na diskotéke, kde bola nálada ako vždy výborná.

-GrétaL-

Pár spoločných fotografií zo zimného zrazu nájdete v klubovej fotogalérii. Ďalšie fotografie nájdete vo fotopríbehu od Elenky a vo fotopríbehoch od Arpáda:

Komentáre sú uzavreté.